клиентите за нас

Отзиви от клиенти

Благодаря на адв. Тодорова, за бързия и експертен съвет по казус, който се нуждаеше от бърза и точна реакция. Познавайки я съвсем от скоро, бих я потърсил отново при нужда от юридически съвет и консултация.

Диян Трифонов

Изключително съм благодарен за отношението и професионализма. Ако се нуждаете от правна помощ или имате правен ребус за разрешаване, ще Ви се помогне адекватно. Препоръчвам!

Евгени Михайлов

Познавам адв. Тодорова от 3 години. Ползвали сме услугите и няколко пъти по бизнес казуси. Адв. Тодорова подхожда винаги професионално и компетентно. Благодаря за коректното отношението!

Владимир Георгиев

Изключителен професионалист и експерт! Точна, компетентна и същевременно много приятна и позитивна в общуването си. Помогна ми много при разрешаването на проблем относно сделка за имот с точна информация, как и какво е необходимо да направя. Препоръчвам адв. Тодорова и й благодаря още веднъж за оказаното съдействие! Успех!

Биляна Цекова

Адвокат Тодорова е истински професионалист. Вече няколко пъти ме е консултирала и представлявала по дела и мога уверено да я препоръчам като експерт.

Явор Янакиев

Мога да препоръчам на всеки адвокат Тодорова! Голям професионализъм и много добро отношение към клиентите си! За една година спечели две мои дела от различно естество!

Мариана Дакушева